Beställ paketresa till Alperna enklast på webben!

av | 06 September, 2018

Oavsett man vill till franska, österrikiska eller italienska Alperna finns det mängder med paketresor att boka. Olika researrangörer erbjuder olika slags paket, och därför kan det vara en god idé att ta hjälp av en jämförelsesajt när man letar.

Jämför olika paket

En jämförelsesajt kan lista flera hundra olika paketresor till Alperna där man kan se priser, villkor, tillgänglighet, särskilda erbjudanden mm. Det är det absolut enklaste och snabbaste sättet att få fram information för den som söker allmän information om en paketresa till Alperna.

För den som har mer exakta önskemål om ex. ort, hotell, faciliteter och liknande är det lättast att ta kontakt med en resebyrå som inriktar sig på just detta. Det går till och med att få en helt skräddarsydd paketresa till Alperna, där man själv kan vara med och bestämma innehållet till viss del.

Olika former av paketresor

Varför inte kombinera skidåkning med en vandring eller offpiståkning? Eller boka ett familjepaket i vilket skidutrustning, skidskola och diverse aktiviteter ingår?

För kostnadseffektiva alternativ rekommenderas lågprisflyg, med boende i lägenhet alternativt delat rum. Ett bra alternativ om man enbart är ute efter skidåkning. För den som vill ha lite mer rekommenderas ett paket med boende nära centrum, nöjesliv och liftar.

Ibland kan man inte åka en hel vecka, och då är en weekendresa alldeles utmärkt. Flyg direkt och få transfer till boendet. Är man ett tjej- eller killgäng finns det särskilda paketresor även för detta. I dessa paket kan det till exempel ingå vin- och/eller ölprovning, spa-besök, trerättersmiddag på utvald restaurang, pubrunda med mera.​

Även för större sällskap finns det en rad olika gruppresor att välja mellan, ofta med diverse rabatter, aktiviteter och särskilda erbjudanden på shopping. Varför inte äta julbord i Alperna?​